Misyon & Vizyon
Anasayfa/ Okulumuz/ Misyon & Vizyon

Çocuklarımızın  Fiziksel, Duygusal, Zihinsel ve Sosyal gelişimleri ile birlikte  dil gelişimlerine katkı sağlamak, onları İlkokula hazırlamaktır.

Okulumuzun amacı; gelişim amaçları ve yapılan faaliyetler aracılığı ile çocuklara olumlu davranışları kazandırmaktır. Çocuğun kişiliğini geliştirmek, duygu ve düşüncelerini karşılamak, ebeveynlere yardımcı olmak, çocuğun her türlü gelişimine katkıda bulunmak, kendini ifade etmesini sağlamak, ilkokula hazırlamak, ahlaklı bireyler olmalarına yardımcı olmaktır. Öz kültürüne ait normları bilen, kendine güvenen, sosyal çevreye rahat uyum sağlayan, başkalarını seven, mutlu çocuklar yetiştirmek kurumumuzun tek ve değişmez amacıdır.

Her zaman eğitimde kalite birinci hedefimiz olmuştur. Çocuklarımız gözümüzün nurudur, onlara en iyi şekilde sevgi ile yaklaşıp; özverili, gayretli, bilinçli, tecrübeli bir eğitim kadrosuyla eğitimlerini sağlamak önceliğimizdir.

YUKARI