Anaokulumuz
Anasayfa/ Okulumuz/ Anaokulumuz

Okulumuzda çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerini sağlayarak, milli ve manevi değerlere sahip, geleceğe güvenle bakabilen yarının büyüklerini yetiştirmek için özen gösteriyoruz. Kaliteli bir Okul Öncesi Eğitimle çocukları ilköğretime hazırlamak; paylaşma, sorumluluk alma, etkili iletişim kurabilme ve arkadaş edinme bilincini öğrencilerimize kazandırmak birinci hedefimizdir.

Okulumuzdaki etkinlikler çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenmiş olup, alanında uzman deneyimli  eğitmenlerimiz tarafından planlanarak uygulanmaktadır.

Veli toplantısı ve eğitim seminerleriyle okul - aile iş birliğini sağlamak amaçlanmıştır. Aylık yemek listesi ve eğitim programı düzenli olarak velilerimize iletilmektedir.

Okulumuzda ana dili etkinlikleri, hikâye, dramatizasyon, kukla, fen ve doğa, matematik, oyun, sanat, mutfak, müzik, spor, İngilizce, ilkokula hazırlık çalışmaları, satranç ve akıl oyunları eğitimi çocuklarımızın sosyal - kültürel değerlerini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz doğa gezileri; Ülkemizin eşsiz güzelliklerinin gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde dizayn edilerek  sergilendiği müze gezileri, uygulamalı eğitim parkurları, sinema ve tiyatroya ilişkin alan gezileri vb. gibi etkinlikler yapılmaktadır.

Çocuklarımızın yeteneklerini gösterdikleri Yıl Sonu Müsameresi velilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Arnavutköy Özel Mavigün Anaokulu'nda

Tüm Çocuklar; Sıcak Bir Yuva,