Anaokulu Yasası
Anasayfa/ Okulumuz/ Anaokulu Yasası

Anaokulumuz haftanın 5 iş günü Saat 08:00 - 17.00 arası açıktır.

Sabah Kahvaltısı 09:15 – 09:45, Öğle Yemeği 12:00 - 13.00, İkindi Kahvaltısı 15.00 - 15.30 saatleri  arasında verilmektedir. Çocuklar en geç saat 17:00 da okuldan ayrılırlar.

Servis evden okula, okuldan eve hostes refakatinde yapılmaktadır. Velisinden farklı bir talimat gelmediği sürece öğrenci  başka bir adrese veya kişiye teslim edilemez. Servis aracı kapının önüne belirtilen saatte gelecektir. Öğrencinin kapının önünde hazır bekletilmesi; servis programının aksatılmaması gerekmektedir.

Bulaşıcı hastalık ve ateşli hastalık döneminde çocuk evinde istirahat etmelidir. Çocuğun sağlık durumu hakkında kuruma ayrıntılı bilgi verilmelidir.

Veliler çocuğun yuvaya ilk geldiği dönemlerde bir süre kurallara uygun şekilde ve sürede yuvada kalabilirler. Velilerimiz çocukları ile ilgili herhangi bir konuyu yemek saatleri dışında telefonla yahut bizzat okula gelerek gerekli kişilerle görüşebilirler.

Çocuğun eğitim ve bakım ücreti her ayın başında peşin olarak alınır. Hastalık, tatil, hava koşulları vs. nedenlerle yapılan devamsızlık ücret kesimine sebep olamaz. Okulumuz resmi tatil günleri hariç yıl boyunca eğitim ve öğretime açıktır. Veli anaokulundan ayrılan çocuğun eşyasını hemen alabilir. Alınmadığı takdirde sorumluluk kabul edilmez ve bir ay okulda bekletildikten sonra eşyalar ihtiyaç sahiplerine dağıtılır.

YUKARI