ARNAVUTKÖY MAVİGÜN KOLEJ'İNDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
Anasayfa/ Haberler/ ARNAVUTKÖY MAVİGÜN KOLEJ'İNDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
09.09.2019

Arnavutköy Mavigün Koleji 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına düzenlenen törenle başladı. Törene Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim BALTACI, okul idaresi ve öğretmenleri tam kadro katılırken İlkokul ve Ortaokul öğrencileri ile velilerin katılımıyla coşkulu bir tören gerçekleşti.
İstiklal marşının okunmasından sonra yeni Eğitim Öğretim yılının açılış konuşmasını Okul Müdürü İlhan YILDIZ gerçekleştirdi.
YILDIZ konuşmasında "2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılında tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize sağlıklı ,mutlu ve başarılı bir Eğitim Öğretim yılı geçirmelerini diliyorum"dedi.
Okul Müdürü İlhan YILDIZ 'ın konuşmasının ardından, Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı " Yeni eğitim öğretim yılının tüm çocuklarımız için başarılarla dolu bir yıl geçmesini diliyorum" dedi. Program öğrencilerimizin günün anısına konuşma ve şiirler seslendirmesiyle devam etti. Tören sonrasında Mavigün Koleji Öğrencileri ilk ders zili ile sınıflarına girdiler. Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyhan IŞILDAK' ta okulumuza gelerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Mavigün Koleji olarak tüm öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir Eğitim Öğretim yılı diliyoruz.

Fotoğraflar
ARNAVUTKÖY MAVİGÜN KOLEJ'İNDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI.
ARNAVUTKÖY MAVİGÜN KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
ARNAVUTKÖY MAVİGÜN KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Diğer Haberler
KARNE HEYECANI

KARNE HEYECANI

Arnavutköy Mavigün Koleji Anaokulu öğrencileri karne almanın mutluluğunu ailesi ve arkadaşlarıyla doyasıya yaşadılar.
Devamı Oku
LEGOLAND GEZİSİ

LEGOLAND GEZİSİ

Okulumuz Anaokulu öğrencilerimize 31 Ekim 2023 tarihinde LEGOLAND gezisi düzenlendi. Birçok aktivite ve oyuncakla doyasıya eğlenerek mutlu bir gün geçirdiler.
Devamı Oku
CUMURİYET BAYRAMI COŞKUSU

CUMURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Mavigün Anaokulu öğrencilerimiz Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutladılar.
Devamı Oku

YUKARI